Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás

Ön a Számláló. látogatónk
2009. augusztus. 4. óta

BemutatkozĂĄs


A KÖRÖS-TRADE Kft. 1993-ban magánszemélyekből alakult társaság kereskedelemfejlesztési rendezvények szervezésére. Az alakulástól eltelt több mint tizennyolc év alatt piaci ismertségünk fokozatosan emelkedett, referenciáink köre látványosan bővült. Tevékenységeink a megalakulásunkkor kitûzötteknek megfelelően alakultak, napjainkban is ezek képezik döntő pilléreit gazdálkodásunknak, ugyanakkor mindenkor kerestük a lehetőséget új profilok bevezetésére. Igy kezdtük meg a konferenciákhoz kapcsolódó szinkrontolmács berendezés üzemeltetését, és kölcsönzését, valamint szolgáltatásaink bővítéseként  irodaházunkban konferencia terem, oktató terem, valamint irodák bérbeadását kezdtük meg 2003-tól. DOTTO városnéző kisvonat üzemeltetésével tovább szinesítettük palettánkat.

Eddigi tevékenységünk során igen sok bel- és külföldi általános, valamint szakmai kiállítást és kiegészítő rendezvényt szerveztünk fővállalkozásban. 1994-től tagjai voltunk az akkori Gazdasági Minisztérium Referencia Zsûrije által előminősített kiállítás-szervezői körnek, amely lehetőséget teremtett számunkra az úgynevezett I. kategóriás külföldi kiállításokon a magyar kollektív standok kialakítására, az ott megjelenő magyar cégek szervezésére. Referenciáink között szerepel több németországi, görög, szerbiai, szlovén, szlovák, román kiállításon összefogott magyar megjelenés megszervezése. 2008-ban közbeszerzési eljárás keretén belül nyertük el ismét az ITD Hungary Zrt-nél az egyes külföldi kiállítások magyar részvételének szervezésére vonatkozó minősítést, melynek keretén belül számos magyar kis- és közepes vállalkozás külföldi kiállítási részvételét szerveztük összefogott magyar megjelenés keretében. A 2011-ben felálló új szervezet, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) nyújtotta kereskedelemfejlesztési lehetőségeit és szakmai koordinációs tevékenységét, valamint a magyarországi kis- és középvállalkozások külpiaci igényét alapul véve alakítjuk cégünk napi üzletpolitikáját, külföldi kiállítási kínálatunkat és szolgáltatásaink összetételét. 

A külföldi kiállítási ajánlataink mellett jelentős a belföldi kiállításaink száma, amelyek között elsősorban a Békés megyei rendezvények dominálnak, közöttük kiemelten a Csabai Kolbászfesztivál Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítása, valamint a békéscsabai Esküvő Kiállítás.

A kiállítások mindegyikének teljes körû szervezését, koordinálását cégünk látja el az akvirálástól (kiállítók felkutatása) kezdve az előkészítési- és megvalósítási munkálatokon keresztül a follow-up (utóelemzés) tevékenységgel bezárólag. Napjainkig több mint 1800 magyar vállalkozás kapcsolatépítésében vettünk részt a kereskedelemfejlesztés általunk nyújtott szolgáltatásait alkalmazva.

Sokrétû feladataink ellátásához fejlesztettük infrastruktúránkat, így rendelkezünk a kiállítások építéséhez szükséges installációval, valamint a korábban már említett, korszerû szinkrontolmács berendezéssel. Az igényes kereskedelemfejlesztési feladatok megvalósításához az előzőekben említett technikai feltételeken túl igen szerte ágazó kapcsolatrendszerrel rendelkezünk mind az állami, az önkormányzati, az érdekképviseleti és  a szakmai kapcsolatokat illetően.

Mindezek mellett megbízható szakmai és alvállalkozói háttér áll rendelkezésünkre a sokrétû szervezési, kivitelezési feladatok elvégzésére.

Kiemelt célunk továbbra is a kereskedelemfejlesztési szolgáltatások ellátása, ezzel is segítve a hazai kis- közép- és nagyvállalkozások piacra jutását, kereskedelmi kapcsolataiknak szélesítését.
 

Forduljanak hozzánk bizalommal, korrekt szolgáltatásban lesz részük.

 

Bemutatkozó videóAz alábbi űrlap segítségével küldhet számunkra üzenetet!

Név *  
E-mail *  
Telefonszám *  
Mivel kapcsolatban? *  
Üzenet:  
  Kérem írja be a szót
Kérem írja be a fenti betűket ide: