Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás

Kiállításaink


A 2018. évi külföldi kiállításaink 

Kiállítás neve Időpont Helyszín
TOP TRAVEL Expo Február 16-18. Nagyvárad, Lotus Bev. Közp.
CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Expo Március 22-25. Arad, Expo Center
AGRARIA Expo* Április 19-22. Jucu - (Kolozsvár mellett)
Kertészeti, Turisztikai és Általános Expo Április 19-22. Arad, Expo Center
AGROMALIM Expo* Szeptember 13-16. Arad, Expo Center

* Jelentős részvételi díj kedvezmény várható.
 

A 2018. évi belföldi kiállításaink

Kiállítás neve Időpont Helyszín
Esküvő Kiállítás és Kellék Börze Február 3.

Békéscsaba,

Csabagyöngye Kulturális Központ

Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás, 

Turisztikai Kiállítás, Általános Kiállítás és Vásár

(a Csabai Kolbászfesztivál keretében)

Október 19-22

Békéscsaba,

Városi Sportcsarnok

 

 

  

TOP TRAVEL Expo – Nemzetközi Turisztikai Kiállítás
Helyszín: Románia, Nagyvárad
Időpont: 2018. február 16-18.
 
A kiállítás a nagyváradi Lotus Bevásárló Központban kerül megvalósításra ez évben 9. alkalommal. Magyar kiállítók rendszeresen vesznek részt szervezetten a rendezvényen. A közel 210.000 lakosú Nagyvárad kitûnő földrajzi elhelyezkedése és vonzáskörzete következtében az egyik legmegfelelőbb helyszín a magyar turisztikai kínálat bemutatására, a Romániából érkező és évről-évre gyarapodó lakossági célközönség közvetlen elérésére. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek.

 

Tematika: idegenforgalom, szállodai és well-ness szolgáltatások, egészségturizmus

 

Lap tetejére


 

 

 
CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Expo - Építőipari Anyagok és Technológiák Vására
Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2018. március 22-25.
 

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. A nyugat-romániai vidéki kiállítások legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyû cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. Az elmúlt évben szervezésünkben 18 magyar kiállító vett részt a rendezvényen. Cégünk kizárólagos szervezőpartnere a román szervező cégnek. 

 

Tematika: építő anyagok, króm- és alumínium korlátok, belső fém- és fa lépcsők, hang-, hő- és víz-szigetelő anyagok, építőipari fémszerkezetek, csarnokszerkezetek, kerítés elemek, garázs kapuk,  mûanyag-, fa- és fém nyílászárók, mûanyag redőnyök, laminált padlók, ipari padozatok, lambériák és tartozékaik, álmennyezetek, kandallók és tartozékaik, fûtéshez és melegvízellátáshoz használatos napkollektor berendezések, fûtés- és klímatechnika,  épület-villamoság, elektromos szerelvények, bel- és kültéri világítótestek, uszodatechnika,  építőipari technológiák,  épületgépészeti berendezések, szerelvények és szaniterek,  építőipari tervezés és kivitelezés,  lakáskultúra és belsőépítészet,  intelligens házak,  építészettel foglalkozó szaklapok és katalógusok,  finanszírozás.
 
Fényképek

 

Lap tetejére


 

 

   
AGRARIA Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Csomagolástechnikai Szakkiállítás
Helyszín: Románia, Jucu (Kolozsvár mellett)
Időpont: 2018. április 19-22.
 
A több, mint 300.000 lakosú Kolozsvár mellett, a kiemelt fontosságú erdélyi régió fővárosánál ez évben 24. alkalommal kerül megrendezésre a térség legjelentősebb szakkiállítása, amely fontos üzleti helyszíne a magyar és a román kereskedelemnek. A romániai székhelyû cégek mellett 10 ország vállalkozói között szervezésünkben rendszeresen és évente növekvő számban vesznek részt magyar kiállítók a kiállításon.
 

Tematika: Mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek, -gépek, -eszközök, -alkatrészek és -technológiák; élelmiszeripari alap- és segédanyagok, vegyszerek, kertészeti eszközök és felszerelések, agroturizmus, szolgáltatások (szoftverek, szakkiadványok), csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, nyomdaipari termékek és berendezések.

Fényképek

 

Lap tetejére


 

  

 

Kertészeti, Turisztikai és Általános Expo

Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2018. április 19-22.
 
A tradicionális kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. Magyar kiállítók rendszeresen vesznek részt szervezetten a rendezvényen. Minden tematika szempontjából igen fontos a határ menti Arad kitûnő földrajzi elhelyezkedése és határon átnyúló vonzáskörzete. Különösen kiemelkedő helyszín a magyar turisztikai kínálat bemutatására, a Romániából érkező és évről-évre gyarapodó lakossági célközönség közvetlen elérésére. A kertészeti termékek, eszközök bemutatása mindkét ország határmenti térsége számára fontos jelentőségû. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek.
 

Tematika: idegenforgalom, szállodai és well-ness szolgáltatások, egészségturizmus, dísznövények, kertészeti termékek és eszközök, egyéb fogyasztási eszközök.
 

Lap tetejére


  

 

 
AGROMALIM Expo - Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás
Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2018. szeptember 13-16.
 

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban 29. alkalommal kerül megvalósításra. Nyugat-Románia legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyû cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. Cégünk több év óta kizárólagos magyarországi képviselője az aradi kiállításszervezőnek, az Expo Arad International-nak. Az elmúlt évben szervezésünkben 18 magyar kiállító vett részt a rendezvényen. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek. 
 

Tematika: élelmiszerek, italáruk, mezőgazdasági termékek és berendezések, mezőgazdasági gépek és felszerelések, kertészeti eszközök és felszerelések, technológiai berendezések, takarmányok, szolgáltatások, csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, élőállatok.

Fényképek

 

Lap tetejére


 

 

  
Esküvő Kiállítás és Kellék Börze
Helyszín: Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
Időpont: 2018. február 3.
 

A házasulandók, az örömszülők, és a meghívottak is jó néven veszik, ha koncentráltan, egy helyen találkozhatnak az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló, a házasságkötéshez kapcsolódó kellékeket, ajándékokat forgalmazó, kölcsönző vállalkozások képviselőivel, ahol megismerhetik azokat a lehetőségeket, trendeket, árakat, amelyek egy-egy esküvői ünnepség, lakodalom velejárói. A Békéscsabán tizennegyedik alkalommal, - immár tradicionálisan - megrendezendő Esküvő Kiállítás biztosítja az előzőekben kitûzött célokat. A kiállítás keretében a színpadon különböző programok, bemutatók színesítik a rendezvényt.
 

Tematika: esküvői ruhák, fejdíszek, öltönyök, virágok, ékszerek, az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatások, fényképészek, kozmetikusok, éttermek, utazási irodák, rendezvényszervezők, látványtervezők, esküvői személyszállítók ajánlatai. 

Fényképek

 

Lap tetejére


  

 

  
Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás + Turisztikai Kiállítás + Általános Kiállítás és Vásár
Helyszín: Csabai Kolbászfesztivál, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Időpont: 2018. október 19-22.
 

Ebben az évben 22. alkalommal kerül megrendezésre Békéscsabán a régió legnagyobb szakmai és szórakoztató rendezvénye a Csabai Kolbászfesztivál, amely nagy sikerrel és kiemelkedő látogatottsággal bír. A mai napig fennmaradt, elevenen élő és vonzó hagyományok jelentik az alapját a fesztiválnak, mely a csabai kolbász készítését, a disznótoros hagyományokat, a város és vidéke szlovák és magyar közösségi ünnepeit, gasztronómiai hagyományait helyezi a középpontba. A fesztivál nemzetközi és hazai vonatkozásokban is az egyik legjelentősebb, turisztikai vonzerőt jelentő gasztronómiai rendezvény lett, a maga 100 ezer látogatójával, széles kínálatot jelentő programjával és kiegészítő rendezvényeivel.
 

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál keretein belül kerül megrendezésre a XXII. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely mára a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításává nőtte ki magát. A kiállítás és vásár mind a szakemberek, mind az általános látogatók körében széles körû érdeklődéssel bír. Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon (sátorban) és a faházakban történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás.

Tematika: a húselőállítás és -feldolgozás teljes vertikuma, alap-, félkész- és késztermékek, élelmiszerek, különös tekintettel a kolbászok széles skálájára, üdítő és szeszes italok, mindenféle egyéb élelmiszerek, állattartási és mezőgazdasági technológiák és szolgáltatások.
 

A kiállítás társrendezvényeként 14. alkalommal kerül megrendezésre a Turisztikai Kiállítás, amelyen a kiállítók Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálatát vonultatják fel, utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák, és kínálják ajánlataikat.
 

A fenti szakkiállítások mellett Általános Kiállítás és Vásár is társul a rendezvényhez, amely a nagyközönség számára kínál nagy választékot a legkülönbözőbb fogyasztási cikkekből, valamint a lakosságot érintő szolgáltatásokból.

 Fényképek

 

Lap tetejére 


 Az alábbi űrlap segítségével küldhet számunkra üzenetet!

Név *  
E-mail *  
Telefonszám *  
Mivel kapcsolatban? *  
Üzenet:  
  Kérem írja be a szót
Kérem írja be a fenti betűket ide: