Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás

Kiállításaink


 

2019. évi kiállításaink 

Kiállítás neve

Időpont

Helyszín

TURISZTIKAI Kiállítás

Február 1-3.

Arad, Expo Center

TOP TRAVEL Expo

Február 1-3.

Nagyvárad, Lotus Bevásárló Központ

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Expo

Március 7-10.

Arad, Expo Center

GASTROPAN Expo*

Március 28-30

Arad, Expo Center

BEAUTY FORUM CLUJ

Március 30-31

Kolozsvár, Babes-Bolyai Tudományegyetem

AGRARIA Expo*

Április 11-14.

Jucu - (Kolozsvár mellett)

Kertészeti-, Bútor-, Dizájn- és Általános Kiállítás és Vásár

Április 18-21.

Arad, Expo Center

AGROMALIM Expo*

Szeptember 12-15.

Arad, Expo Center

Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás, Turisztikai Kiállítás, Általános Kiállítás és Vásár

(a Csabai Kolbászfesztivál keretében)

Október 24-27

Békéscsaba

 * Jelentős részvételi díj kedvezmény várható

TURISZTIKAI Kiállítás

Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. február 1-3.

A kiállításra, amelyet az aradi kiállítás-szervező partnerünk szervez, több magyar résztvevő érdeklődése várható. A kiállítási központban ugyanekkor kerül megrendezésre az Esküvő Kiállítás, amelynek látogatói – a nászutak révén is - érdekeltek lehetnek e kiállítás megtekintésében is.

A kiállítás lehetőséget teremt a nyugat-romániai régiók, valamint főként a dél- és kelet-magyarországi idegenforgalmi körzetek kínálatainak megismerésére, rendezvények, turisztikai ajánlatok, szolgáltatások bemutatására, az üdülőhelyek, vendéglátóhelyek színes ajánlatainak kölcsönös megismertetésére és a rendezvényre kilátogató érdeklődők számára történő bemutatására, felkínálására.

Lap tetejére


 

TOP TRAVEL Expo – Nemzetközi Turisztikai Kiállítás
Helyszín: Románia, Nagyvárad
Időpont
: 2019. február 1-3.
 
A kiállítás a nagyváradi Lotus Bevásárló Központban kerül megvalósításra ez évben 10. alkalommal. Magyar kiállítók rendszeresen vesznek részt szervezetten a rendezvényen. A közel 210.000 lakosú Nagyvárad kitűnő földrajzi elhelyezkedése és vonzáskörzete következtében az egyik legmegfelelőbb helyszín a magyar turisztikai kínálat bemutatására, a Romániából érkező és évről-évre gyarapodó lakossági célközönség közvetlen elérésére. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek.

 

Tematika: idegenforgalom, szállodai és well-ness szolgáltatások, egészségturizmus

 

Lap tetejére


 

 

  
CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Expo - Építőipari Anyagok és Technológiák Vására
Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. március 7-10.
 

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. A nyugat-romániai vidéki kiállítások legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyű cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. Az elmúlt évben szervezésünkben közel 10 magyar kiállító vett részt a rendezvényen. Cégünk kizárólagos szervezőpartnere a román szervező cégnek. 

 

Tematika: építő anyagok, króm- és alumínium korlátok, belső fém- és fa lépcsők, hang-, hő- és víz-szigetelő anyagok, építőipari fémszerkezetek, csarnokszerkezetek, kerítés elemek, garázs kapuk,  műanyag-, fa- és fém nyílászárók, műanyag redőnyök, laminált padlók, ipari padozatok, lambériák és tartozékaik, álmennyezetek, kandallók és tartozékaik, fűtéshez és melegvízellátáshoz használatos napkollektor berendezések, fűtés- és klímatechnika,  épület-villamoság, elektromos szerelvények, bel- és kültéri világítótestek, uszodatechnika,  építőipari technológiák,  épületgépészeti berendezések, szerelvények és szaniterek,  építőipari tervezés és kivitelezés,  intelligens házak,  építészettel foglalkozó szaklapok és katalógusok,  finanszírozás.
 
Fényképek

 

Lap tetejére


 

GASTROPAN EXPO

Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. március 28-30.

Délkelet-Európa legnagyobb B2B típusú nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari szakkiállítása.

Az előző évben, több, mint 20 ezer látogató vett részt és találkozott több, mint 150 kiállítóval, akik 25 országból hozták el innovatív technológiájukat, alapanyagaikat és mutatták be a legújabb nemzetközi trendeket az érdeklődőknek.

A 2019-es GastroPan kiállításon látványos kulináris show-műsorok, élő bemutatók, új generációs megoldások és technológiák, nemzetközi irányzatok és egyedi ajánlatok várják a látogatókat a legfontosabb sütőipari, cukrászati, vendéglátóipari, gasztronómiai, száraztésztagyártói, malomipari, kávé-, fagylalt- vagy csokoládékészítési beszállítók részéről.

Lap tetejére


 

BEAUTY FORUM CLUJ

Helyszín: Románia, Kolozsvár

Időpont: 2019. március 30-31.

 

Kolozsváron a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen 4. alkalommal kerül megrendezésre a térség legnagyobb nemzetközi szépségipari szakkiállítása.  

A legújabb kozmetikai gépekkel és kezelésekkel, innovációkkal, barber-bajnoksággal, fodrász bemutatóval és természetesen kozmetikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket.

A rendezvényen bemutatkoznak a legújabb kozmetikai gépek és kezelések, amelyeket a helyszínen ki is lehet próbálni. A 2019-es év slágerei, a PMU és a pillás programok is nagy népszerűségre számítanak. A rendezvényre a látogatók részére idén is ingyenes a belépés.

 

Tematika: kozmetika, fodrászat, pilla, PMU, barber-bajnokság, innováció, Hajápolás, fodrászat, Make-up, Körömápolás és építés, Bőrápolás, Testápolás, Személyre szabott kozmetika Personal Care Cosmetics, Kozmetikai ipari csomagolás, Egyéb termékek és szolgáltatások szépségszalonoknak,Intézmények, szolgáltatások, média

  Lap tetejére


   
AGRARIA Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Csomagolástechnikai Szakkiállítás
Helyszín: Románia, Jucu (Kolozsvár mellett)
Időpont: 2019. április 11-14.
 
A több, mint 300.000 lakosú Kolozsvár mellett, a kiemelt fontosságú erdélyi régió fővárosánál ez évben 25. alkalommal kerül megrendezésre a térség legjelentősebb szakkiállítása, amely fontos üzleti helyszíne a magyar és a román kereskedelemnek. A romániai székhelyű cégek mellett 10 ország vállalkozói között szervezésünkben rendszeresen és évente növekvő számban vesznek részt magyar kiállítók a kiállításon.
 

Tematika: Mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek, -gépek, -eszközök, -alkatrészek és -technológiák; élelmiszeripari alap- és segédanyagok, vegyszerek, kertészeti eszközök és felszerelések, agroturizmus, szolgáltatások (szoftverek, szakkiadványok), csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, nyomdaipari termékek és berendezések.

Fényképek

 

Lap tetejére


 

  

 

Kertészeti-, Bútor-, Dizájn- és Általános Kiállítás és Vásár

Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. április 18-21.
 
A tradicionális kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. Magyar kiállítók rendszeresen vesznek részt szervezetten a rendezvényen. Minden tematika szempontjából igen fontos a határ menti Arad kitűnő földrajzi elhelyezkedése és határon átnyúló vonzáskörzete. Különösen kiemelkedő helyszín a bútorokhoz és belső dizájnhoz, belső építészethez tartozó magyar kínálat bemutatására, valamint a kertészeti termékek, eszközök bemutatása mindkét ország határmenti térsége számára fontos jelentőségű. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek.
 

Tematika: dísznövények, kertészeti termékek és eszközök, bútorok, belsőépítészeti termékek és egyéb fogyasztási eszközök.
 

Lap tetejére


  

 

  
AGROMALIM Expo - Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás
Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. szeptember 12-15.
 

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban 30. alkalommal kerül megvalósításra. Nyugat-Románia legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyû cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. Cégünk több év óta kizárólagos magyarországi képviselője az aradi kiállításszervezőnek, az Expo Arad International-nak. Az elmúlt évben szervezésünkben 27 magyar kiállító vett részt a rendezvényen. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek. 
 

Tematika: élelmiszerek, italáruk, mezőgazdasági termékek és berendezések, mezőgazdasági gépek és felszerelések, kertészeti eszközök és felszerelések, technológiai berendezések, takarmányok, szolgáltatások, csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, élőállatok. 

Fényképek

 

Lap tetejére


 

   
  
Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás + Turisztikai Kiállítás + Általános Kiállítás és Vásár a CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL keretében
Helyszín: Csabai Kolbászfesztivál, Békéscsaba,
Időpont: 2019. október 24-27.
 

Ebben az évben 23. alkalommal kerül megrendezésre Békéscsabán a régió legnagyobb szakmai és szórakoztató rendezvénye a Csabai Kolbászfesztivál, amely nagy sikerrel és kiemelkedő látogatottsággal bír. A mai napig fennmaradt, elevenen élő és vonzó hagyományok jelentik az alapját a fesztiválnak, mely a csabai kolbász készítését, a disznótoros hagyományokat, a város és vidéke szlovák és magyar közösségi ünnepeit, gasztronómiai hagyományait helyezi a középpontba. A fesztivál nemzetközi és hazai vonatkozásokban is az egyik legjelentősebb, turisztikai vonzerőt jelentő gasztronómiai rendezvény lett, a maga 100 ezer látogatójával, széles kínálatot jelentő programjával és kiegészítő rendezvényeivel.
 

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál keretein belül kerül megrendezésre a XXIII. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely mára a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításává nőtte ki magát. A kiállítás és vásár mind a szakemberek, mind az általános látogatók körében széleskörű érdeklődéssel bír. Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon (sátorban) és a faházakban történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás. 

Tematika: a húselőállítás és -feldolgozás teljes vertikuma, alap-, félkész- és késztermékek, élelmiszerek, különös tekintettel a kolbászok széles skálájára, üdítő és szeszes italok, mindenféle egyéb élelmiszerek, állattartási és mezőgazdasági technológiák és szolgáltatások.
 

A kiállítás társrendezvényeként 15. alkalommal kerül megrendezésre a Turisztikai Kiállítás, amelyen a kiállítók Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálatát vonultatják fel, utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák, és kínálják ajánlataikat.
 

A fenti szakkiállítások mellett Általános Kiállítás és Vásár is társul a rendezvényhez, amely a nagyközönség számára kínál nagy választékot a legkülönbözőbb fogyasztási cikkekből, valamint a lakosságot érintő szolgáltatásokból.

 Fényképek

 

Lap tetejére 
Az alábbi űrlap segítségével küldhet számunkra üzenetet!

Név *  
E-mail *  
Telefonszám *  
Mivel kapcsolatban? *  
Üzenet:  
  Kérem írja be a szót
Kérem írja be a fenti betűket ide: