Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás

Csabai KolbĂĄszfesztivĂĄl


AMC

Tisztelt leendő Kiállító!

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Ebben az évben jubileumi időszakhoz érkezett és - 2016. október 28-31. között - 20. alkalommal kerül megrendezésre Békéscsabán a régió legsikeresebb és leglátogatottabb élelmiszeripari és szórakoztató rendezvénye a Csabai Kolbászfesztivál. A mai napig fennmaradt, elevenen élő hagyományok jelentik az alapját a fesztiválnak, mely a kolbász készítését, a disznótort, régiónk gasztronómiai hagyományait helyezi a középpontba. A fesztivál nemzetközi és hazai vonatkozásokban is az ország egyik legjelentősebb turisztikai vonzerőt jelentő rendezvénye, széles kínálatot jelentő programjaival, szakmai kiállításaival és kiegészítő rendezvényeivel.

A folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő fesztivállal kapcsolatos elemző anyagokból kitûnik, hogy a több, mint 100 ezer látogató egyharmada helyi, illetve Békés megyei lakos, míg a többi vendég az ország más vidéki városaiból, Budapestről és külföldről érkezik. Az utóbbi években tovább nőtt az ország más helyeiről, valamint a külföldről érkezettek száma. A külföldi látogatók elsősorban Romániából és Szlovákiából érkeztek, de voltak látogatók Ausztriából, Szerbiából, Csehországból, Szlovéniából, Oroszországból, USA-ból és Japánból is. Az előzőekben részletezett látogatói megoszlás kedvező a kiállítók/árusítók számára, mivel  -  a felmérés szerint - mind az ország távolabbi területeiről, mind a külföldről érkező látogatók esetében jóval magasabb a költekezési kedv. Szakmai értéke a rendezvénynek, hogy a látogatók között nagy számban vannak mikro-, kis- és középvállalatok vezetői, munkatársai, belföldi- és külföldi üzletemberek is, így a rendezvény kiállítási blokkjában résztvevő kiállítók számára rendelkezésre áll a több ezres szakmai látogatói kör is.

Az évről-évre folyamatosan változó szerkezeti módosításoknak megfelelően a Kolbászfesztivál egésze minden évben fejlődő képet mutat, így a látogatók mindenkor megújult arculattal, bővülő kínálattal és programokkal találkoznak. Ez különösen igaz az idei, jubileumi rendezvényre. A Sportcsarnok füves területén elhelyezkedő hatalmas fesztivál sátrak, valamint a Sportcsarnok épülete szerves egységet alkotva teljes egészében a szórakoztató programok helyszíne. A kistermelők, a kézmûvesek/árusok számára továbbra is a megszokott és bevált helyszínen, a Sportcsarnok szilárd burkolatú szakaszában, valamint a lezárt Gyulai úton lesz lehetőség.

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál kiegészítő rendezvényeként, - a rendezvény helyszínének város felőli frekventált helyén - kerül megrendezésre a XX. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari kiállítása. Az igen széles kiállítói ajánlat - a sokszínû kolbász kínálat mellett - felöleli az élelmiszeripari félkész- és késztermékek teljes palettáját, élelmiszer-feldolgozási technológiákat, mezőgazdasági árukat és eszközöket, állattartási technológiákat és a mindezekhez szorosan illeszkedő szolgáltatásokat. A kiállítás mind a szakemberek, mind az általános látogatók körében széles körû érdeklődéssel bír. Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás.

Az Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás egyik társrendezvénye a Turisztikai Kiállítás, amelyre Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálata kerül bemutatásra, továbbá utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák el ajánlataikat.

A másik társrendezvény az Általános Kiállítás, amelyen bármilyen termékkel, szolgáltatással megjelenhetnek a kiállítók, kihasználva a nagy számú látogatottság következtében adódó kedvező árusítási és promóciós lehetőségeket.

A Csabai Kolbászfesztivál, az előzőekben említett szakmai kiállítások mellett egyéb kiegészítő programokkal - Általános, Népmûvészeti és Kirakodóvásár, Borvigadalom és Vásár, disznóvágás, szárazkolbász-verseny, kolbászkészítő verseny, töltött káposzta főző verseny és egyéb kulturális és szórakoztató programok - várja a látogatókat. A fesztivál legfontosabb mutatói a tavalyi évben: 8.000 m2  fedett fesztivál-terület, 2.000 m2 fedett kiállítási terület, több mint 10.000 mszabad kiállítói/vásári terület.

Reméljük, hogy jelenlétükkel megtisztelik kiállításunkat. 

Érdeklődésük esetén az info@korostrade.hu e-mail-címen ill. a 66/442-089-es telefonszámon kérhetnek jelentkezési lapot ill. bővebb tájékoztatást a rendezvényről.

Békéscsaba, 2016. július

                                                                       Üdvözlettel:

                                                                                                        Nóvé Zoltán                     Krajcsó László

                                                                                                  ügyvezető igazgató             marketing igazgató

 

 

 Az alábbi űrlap segítségével küldhet számunkra üzenetet!

Név *  
E-mail *  
Telefonszám *  
Mivel kapcsolatban? *  
Üzenet:  
  Kérem írja be a szót
Kérem írja be a fenti betűket ide: